Limes Restaurant Grote Kerk Naarden – Het menu en de wijnkaart

Het concept van Limes is bijzonder en tamelijk uniek. De rotisseriegerechten wisselen regelmatig en staan vermeld op grote schoolborden. Daarnaast serveren wij mooie visgerechten en altijd minimaal twee volwaardig vegetarische maaltijden.

U stelt dus als het ware zelf uw gerecht samen.

Maar bovenal is alles bij Limes zelfgemaakt en vers. Sauzen, soepen, groenten, alles is bereid in eigen keuken en met de beste ingrediënten. Bij Limes wordt bewust gekookt. Dat wil zeggen, met respect voor mens, dier en milieu. Zoveel mogelijk biologisch vlees en gevogelte, of anders producten die minimaal het drie sterren beter leven predicaat verdienen.

Wijnkaart Limes Restaurant.

Ook de wijnkaart hebben we simpel gehouden, met circa zeven soorten wijn per kleur en twee rosé’s. Beperkt, maar met grote zorg samengesteld, zodat er voor iedereen en voor elk gerecht wel een passende wijn op de kaart staat. Alle wijnen worden ook per glas geschonken, dus u hoeft niet meteen aan een hele fles. Enkele wijnen importeren wij zelf.

“Het is weer tijd voor een kippetje”

Limes nieuws

Live muziek bij Restaurant Limes

Nieuws

Optredens van diverse pluimage met verrassende artiesten. Lekkere muziek voor een relaxte zondagmiddag! Vanaf 14.30 tot 17.30 uur. Toegang gratis!

Menu